• INICIO
  • BIOGRAFIA
  • FOTOS
  • VIDEOS
  • EVENTOS
  • CONTACTO

miércoles, 2 de mayo de 2012

Stage Tri!

Gran "cap de setmana" de 3 dies a Satn Feliu de Codina ! La teniente va proposar un stage de triatló, i no veas...
El diumenge per la nit vam arribar al "Cim d'Aligues" (gran parc natural d'aus), la familia Farriols Arimont ens va rebre suuuuuper be, i vam sopar tots rollitos by Roman (bonissims!), una mica de tertulia, xerrameca i mooolt molt riure... i a dormir ! (intentar dormir...ejem!)

Dia 1: Ens llevem a les 7 del mati, un bon esmorzar a sobre,carga d'hidrats,mochiles a sobre i
ens desplacem a les piscines municipals de caldes de Montbui, poca gent a la piscina, la gent ens mira, arribem 7 triatletes a moure l'aigua! 3300m a la piscina, i no tranquilets no...apuff ! Però et dones compte que l'entreno amb grup t'estira, i t'apreta! Un parell d'hores després..acabem i mig marejats, sortim sense dutxar-nos gairebé, ens cambiem i a fer uns 10k5 de trail running, allà s'hi va sumar més gent, ja erem un grupet de 13-15 persones. Grans vistes, paissatge espectacular... Però...als 20 min comença a ploure, es senten comentaris de "això es trail ! ", però 10 min més i comença a caura pedres del tamany d'olives ! i altres comentaven..  això tb es trail? jajaja com picaven ! Tot i això, xops vam arribar a casa, 1h de trail ben bona despres dels 3300m a l'aigua no està gens malament! Per la tarda, vam veure l'espectacle de ocells (mol maco i recomanable) i es va proposar sortir amb bici, alguns valents i van anar, altres, com jo, vam decidir no sortir i jugar al "freesbie"... i gaudir del parc amb els "gossets" que semblaven cavalls ! Per la nit un bon sopar, i a descansar que diumenge ens esperava una bona sortideta amb bici !


Dia 2: Ens llevem ben d'hora ben d'hora (pep), esmorzem bé, cadascu amb la seva flaca, deu ni do el grup que vam fer, ja que s'hi va sumar més gent encara! Una ruta espectacular, plena de tobogans, vistes magnifiques, i algun que altre percanç (punxada de roda) cosa que es podia preveure. Al final van sortir uns 80km crec, a bon ritme, i cames cargadetes...Arribem al migdia a casa, i un servidor va anar a veure l'espectacle d'ocells, ja que era diferent al de la tarda del dia anterior, mentre altres van anar a fer 5-6 km de trail. A l'hora de dinar, pasta, barbacoa, truites...quin dinar! Vam estar al jardi prenen el sol, gaudin del dia tan maco que feie, i vam proposar 2 rutes: anar a veure unes cascades, o fer una via ferrada nivell 4 de 5.
Evidenment, jo vaig anar a la via ferrada juntament amb 6 companys més. Una ruta molt maca, i amb trams algo complicats i perillosos, però lo bo, va ser el pont nepalí,





















Allà hi va haver tensió, riures, i por ! Al final "gairebé" tots vam passar pel pont, ja que algú tenie les pulsacions més altes de lo normal... i va tirar endarrera. Foto al cim,

 i tornada cap a casa... ooohhh !
A les 23h arribava a casa meva, i la veritat, vaig caure pla al llit després d'una bona dutxa !
Agraïr la companyia de tots els que van venir, que van ser molts !
Roman, Rafa, Joan Anton, Giro,Leon,Antonio,Victor,Uwe & family,Christian,Vanessa i Ivet,Vicenç,Judit, Javier, Gerard,Wheeler family, i com no, la amfitriona i la que va fer possible aquest super pont, la "teniente" IVET ! espero no haver-me deixat a ningú, GRACIES A TOTS!













No hay comentarios:

Publicar un comentario